Met het ouder worden gaat de kwaliteit van de huid achteruit. Zon, roken, stress en hormonale veranderingen doen hier nog een schepje bovenop. De huid, die is opgebouwd uit miljoenen cellen, kan steeds moeilijker haar dode of beschadigde huidcellen kwijtraken en vervangen door gezonde nieuwe huidcellen. Het resultaat is een vale, grauwe en vlekkerige huid

Een peeling is een cosmetische behandeling die de bovenste laag van de huid verwijderd, wat leidt tot zichtbare huidverbeteringen. De Medik8 peels zijn onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat er voor elke huidbehoefte een aangepaste peeling kan worden gekozen. Als onderdeel van het genezingsproces, wordt de celvernieuwing gestimuleerd. Er wordt een nieuwe, gezondere huidlaag geproduceerd, waardoor huidproblemen worden verbeterd.

Ben je een nieuwe klant? Dan beginnen we altijd eerst met een intake formulier en met een patchtest. Voorafgaand aan deze Medik8 Peels behandelingen bespreken we tijdens een intake uw vragen, wensen en verwachtingen. We bekijken uw huid en stellen vragen over uw algemene gezondheid. Vervolgens zullen wij samen een behandelplan opstellen aangepast op uw huidwensen.

Voor een optimaal resultaat wordt aangeraden de peeling in kuurverband te ondergaan en producten van Medik8 te gebruiken, dit wordt allemaal tijdens een intakegesprek besproken. Start 2 weken voor de peeling met de CSA formule van Medik8, en volg de nazorginstructies zorgvuldig op.

Peelings zijn effectief bij:

  • Hyperpigmentatie
  • Fijne lijntjes / rimpels
  • Acne littekens
  • Cystische acne
  • Vergrote poriën
  • Rosacea
  • Rokershuid

Prijzen

Prijs
MEDIK8 EYE PEEL
Een ultrazachte peeling voor de behandeling van fijne lijntjes en lachrimpeltjes rond de ogen. Geeft een zichtbaar gladdere en mooiere huid. Je kunt deze behandeling ook goed combineren met andere peelingbehandelingen en mag regelmatig herhaald worden.
€ 72,50
MEDIK8 UNIVERSAL PEEL
Een milde peeling geschikt voor iedereen, ideaal voor diegenen die hun peelingreis willen beginnen of als ze op zoek zijn naar een boost of een mooie glow.
€ 93,50
MEDIK8 SENSITIVE PEEL
Deze peeling vernieuwt jouw huid en vermindert fijne lijntjes en rimpeltjes. De perfecte anti-aging peeling!
€ 93,50
MEDIK8 REVIND PEEL / ANTI AGING
Deze peeling vernieuwt jouw huid en vermindert fijne lijntjes en rimpeltjes. De perfecte anti-aging peeling!
€ 106,50
MEDIK8 EVEN PEEL / PIGMENTATIE
Speciaal voor de huid met zonneschade en hyperpigmentatieproblemen. Maakt de huid helderder en gelijkmatiger van teint. White Balance therapie helpt bij het voorkomen van de verschijning van donkere vlekken en egaliseert zichtbare tekenen van vroegtijdige veroudering.
€ 106,50
MEDIK8 CLARITY PEEL / ONZUIVERHEDEN
Speciaal voor de onrustige en acné huid. Maakt de huidstructuur en grove poriën gladder. Vermindert oneffenheden, vlekjes en toekomstige puistjes.
€ 106,50
MEDIK8 12 WEEKS TO WOW
Bestaat uit:
∙ 6 peeling behandelingen om de twee weken
∙ Medik8 Huidproducten voor thuis met Calmwise Cleanser, Hydra B5 Serum, Ultimate Recovery Cream en Physical Sunscreen.
€ 600,00