Microneedling is een behandeling waarbij er met een speciale Mesopen een groot aantal kleine kanaaltjes in de huid gemaakt worden. Tijdens de behandeling worden speciale actieve werkstoffen op de huid aangebracht, die via de kanaaltjes direct worden opgenomen door dieper gelegen huidlagen. De huid herstelt en sluit deze kanaaltjes met huideigen, glad collageen. Hierdoor wordt de huid steviger en meer elastisch, en worden (fijne) lijntjes en rimpels verminderd door de toename van collageen.

De microneedling behandeling heeft over het algemeen een korte herstelperiode. Afhankelijk van het behandelde gebied en de intensiteit van de Mesopen behandeling, zal de huid er na de behandeling wat roder uitzien en warm/prikkelend aanvoelen. In de meeste gevallen neemt dit binnen enkele uren tot maximaal een paar dagen af. U ontvangt van ons nazorg producten mee naar huis om het herstelproces van een microneedling behandeling te bevorderen.

De behandeling kan enkel of in kuurverband worden uitgevoerd. Om een optimaal microneedling behandelresultaat te bewerkstelligen, zijn 4 tot 6 behandelingen aan te raden met een behandel interval van 28 dagen. Om het resultaat na de kuur te behouden, kan er 3 á 4 x per jaar een onderhoudsbehandeling plaatsvinden.

Voorafgaande aan de behandeling wordt er goed naar de huid gekeken en wordt er samen met je een intake formulier ingevuld. Zo krijg je uitleg over de behandeling en je vragen worden beantwoord.

Effectief bij:

  • (Acne) littekens
  • Fijne lijntjes
  • Pigmentvlekjes (bijv. zonbeschadigingen)
  • Doffe huid
  • Grove huidstructuur
  • Striae/ striemen
  • Vergrote poriën
  • Verslapte huid/ huidveroudering

De behandeling

Reiniging – microneedling gezicht – nanoneedling ogen & lippen (optioneel) – BioActive vitamin C – masker – oil elixir

Prijzen

Prijs
1 behandeling gezicht € 94,00
Kuur van 6 behandelingen € 523,00
1 behandeling gezicht + ogen & lippen € 109,00
Kuur van 6 behandelingen € 647,50
1 behandeling ogen & lippen € 35,00
Kuur van 6 behandelingen € 195,00